AUGUSTENBORG PLAKATEN

AUGUSTENBORG PLAKATEN. De historiske bygninger i Hertugbyen Augustenborg illustreret af Lars Tholander. Plakaten er signeret og måler 70 X 50 cm. koster 300 kr. Den kan bestilles på SMS 40798080 og betales på MobilePay 40798080. Husk navn og adresse.

Hertugbyens plakat blev afsløret i det historiske Hofrådens Hus som er igang med at blive istandsat af frivillige. Nederst ses "mandagsholdet" ved afsløringen. 

 

 

 

Augustenborg: Augustenborg plakaten blev mandag afsløret i Hofrådens Hus i Augustenborg sammen med det frivillige “mandagshold”, der er i fuld gang med at få en del af huset gjort midlertidig brugbart til samlingssted og infosted for Hertugbyen Augustenborg i nærmeste fremtid. - Vi kan takke initiativtageren til plakaten Helge Hansen, Augustenborg, der fik Lars Tholander til at gå i gang med projektet. Ifølge Helge Hansen så mangler vi en “by plakat” til vores smukke gamle bevaringsværdige hertugby, lyder det i en pressemeddelelse. Tegneren Lars Tholander har illustreret plakaten smukt med motiverne, fjorden og den grønne Hertugby, slottet og de gamle tjenestehuse. Inspirationen er desuden hentet fra Hertugbyens Bevaringsforening, hvis motto er